Arad: Hoții au furat seiful unei primării din județul Arad, în care se aflau banii de ajutoare sociale și restituiri taxe si impozite locale

Seiful Primăriei comunei Livada din județul Arad, în care se aflau 13.500 lei, a fost furat, în cursul nopții de luni către marți.

Conform primarului comunei Livada, Iosif Bimbo, „a fost furat un seif în care se afla o sumă de 13.500 lei. Infractorii au intrat pe geam și au ieșit pe geam cu seiful, dar înainte de asta, au dezactivat, rupt, smuls, tăiat, distrus, cutiile senzoriale și cele de alimentare a alarmei. Și astfel au reușit într-un timp destul de scurt, după unele analize, să sustragă seiful”.

„Era un seif mare, avea cca, cred, peste 200 de kg, un seif destul de masiv, chiar masiv, un seif de model mai vechi”, a mai declarat primarul comunei Livada, Iosif Bimbo.

Banii erau destinați plății ajutoarelor sociale și restitutirii unor sume de bani din taxe și impozite către unii localnici.

Chiar dacă hoții au distrus sistemul de alarmă, camerele de supraveghere au susprins momentul, iar polițiștii analizează acum imaginile pentru a da de urma hoților.