Arad: Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, este, joi, în Arad. Ce face

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, se află miercuri, 15 mai, în județul Arad.

Demnitarul va fi însoţit de directorul general al Administraţiei Naţionale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu, şi de directorul RNP ROMSILVA, Gheorghe Mihăilescu.

Cu începere de la ora 9, delegaţia se va deplasa în zona Sâmbăteni, unde va inspecta lucrarea hidrotehnică „Refacere şi protecţie dig mal drept Păuliş Sâmbăteni”- realizată din surse proprii ale Administraţiei Bazinale de Apă Mureş.

De la ora 10.00, se prezintă Proiectul „ForMureş, îmbunătăţirea managementului riscului la inundaţii pe râul Mureş în zona transfrontalieră”, iar de la ora 10.45 delegaţia va efectua o vizită în Parcul Natural „Lunca Mureşului”.

De la ora 11.45, la Instituţia Prefectului judeţului Arad – Sala Rotundă, vor fi prezentate lucrările hidrotehnice finanţate prin Bugetul de Stat şi surse proprii ale Ministerului Apelor şi Pădurilor şi ale Administraţiei Naţionale „Apele Române”, evenimentul fiind urmat de o conferinţă de presă. De la ora 13.00, tot la sediul Prefecturii Arad, ministrul va participa la o şedinţă de lucru cu autorităţile publice judeţene şi locale.

Vizita de lucru a ministrului Ioan Deneş se va încheia cu inspectarea lucrării de investiţii „Amenajare Valea Sighişoara, jud. Arad – etapa II”, care se va desfăşura cu începere de la  ora 16.00, în comuna Brazii.