Arad: VIDEO Momentul în care se reia circulația feroviară pe magistrala Frontiera de Vest-Arad-București

Locomotiva trenului internațional care circula pe relația Brașov-București a deraiat, marți, la intrarea în gara Milova, pe Valea Mureșului, în județul Arad.

ARADCU 00 TREN DERAIAT BRASOV BUDAPESTA MA19OCT

Momentul în care se reia circulația feroviară pe Valea Mureșului.Trenul internațional care circula pe relația Brașov-București a deraiat, marți, la intrarea în gara Milova, pe Valea Mureșului, în județul Arad. Circulația trenurilor pe magistrala de cale ferată Frontieră de vest-Arad-București a fost întreruptă timp de mai multe ore, perioadă în care alte 2 trenuri au fost blocate din cauza incidentului. După câteva, ore circulația a fost reluată.https://realitateadearad.net/index.php/2019/11/19/arad-video-momentul-in-care-se-reia-circulatia-feroviara-pe-magistrala-frontiera-de-vestaradbucuresti/

Publicată de Realitatea De Arad pe Marţi, 19 noiembrie 2019

Circulația trenurilor pe magistrala de cale ferată Frontieră de vest-Arad-București a fost întreruptă timp de mai multe ore, perioadă în care alte 2 trenuri au fost blocate din cauza incidentului. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Toți călătorii din cele trei trenuri au fost transbordați în mijloace de transport auto.

După câteva, ore circulația a fost reluată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.