Arad: Câteva mii de petarde, confiscate de către polițiștii din Arad

Câteva mii de petarde au confiscate de către polițiștii din Arad în cursul zilei de luni, a anunțat, marți, Poliția Arad.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat un arădean de de 23 de ani, în timp ce oferea spre comercializare în zona Polivalentă o baterie cu 446 de focuri (categoria F3), fără a fi autorizat să desfășoare operațiuni cu articole pirotehnice. Un alt arădean, de 27 de ani, a fost depistat în timp ce oferea spre comercializare în zona unui bazar de pe raza municipiului 3.100 artificii și petarde din categoria F1 și F2, fără a fi autorizat”.
 
„Pe raza localității Sebiș, polițiștii S.A.E.S.P. au depistat o societate comercială care oferea spre comercializare, fără a deține autorizație în acest sens, petarde si artificii. Un arădean de 31 de ani a fost depistat de polițiștii din Vlaicu în timp ce oferea spre comercializare într-o piață 5 candele de 20 de focuri (categoria F2), fără a deține autorizație în acest sens. Un tânăr de 19 ani, din Secusigiu, a fost depistat de polițiștii de ordine publică în zona Gării Aradul Nou în timp ce oferea spre comercializare dintr-un autoturism o cutie de artificii categoria F3, două cutii artificii din categoria F2, 40 de petarde (F1), 12 candele de 30 de focuri din categoria F2”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.
 
Toate persoanele implicate s-au ales cu dosare penale.
Polițiștii continuă cercetările în toate aceste cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.