Arad: AUDIO FOTO VIDEO 560 de pachete cu țigări de contrabandă și 5.226 de petarde, confiscate de jandarmii din Arad. Plus amenzi de peste 10.000 lei

560 pachete cu țigări netimbrate și 5.226 bucăți petarde au fost confiscate de jandarmii din Arad în perioada 24-31 decembrie, a anunțat, marți, Jandarmeria Arad.

Imagine

ARADCU 00 JANDARMERIA ARAD MA31DEC

Arad: AUDIO FOTO VIDEO 560 de pachete cu țigări de contrabandă și 5.226 de petarde, confiscate de jandarmii din Arad. Plus amenzi de peste 10.000 lei560 pachete cu țigări netimbrate și 5.226 bucăți petarde au fost confiscate de jandarmii din Arad în perioada 24-31 decembrie, a anunțat, marți, Jandarmeria Arad.Ascultă sau citește sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.https://realitateadearad.net/index.php/2019/12/31/arad-audio-foto-video-560-de-pachete-cu-tigari-de-contrabanda-si-5226-de-petarde-confiscate-de-jandarmii-din-arad-plus-amenzi-de-peste-10000-lei/

Publicată de Realitatea De Arad pe Marţi, 31 decembrie 2019

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, „jandarmii au depistat în flagrant două persoane care ofereau spre comercializare 560 pachete cu țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător și trei persoane care dețineau și comercializau 5.226 bucăți articole pirotehnice. Persoanele în cauză au fost depistate în zona piețelor din municipiul Arad. O persoană avea depozitate țigări netimbrate și articole pirotehnice, într-o anexă improvizată lângă Piața Mihai Viteazul”.

Pe numele celor cinci persoane, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia și desfășurarea de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

„De asemenea 36 de persoane au fost sancționate cu amenzi contravenționale în valoare de peste 10.000 lei, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială și desfășurarea de activități ilicite de comerț. Jandarmeria Arad recomandă cetățenilor să nu folosească materiale pirotehnice deoarece acestea reprezintă un real pericol pentru integritatea corporală și poate duce chiar și la pierderi de vieți omenești”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Jandarmii atenționează că asemenea controale vor continua.

Sursa foto-video: Jandarmeria Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.