Aproape 20 de migranţi au fost opriţi în încercarea de a trece ilegal frontiera

Aproape 20 de migranţi din Afganistan, Siria şi Turcia au fost opriţi de autorităţi, în ultimele 24 de ore, când au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria ascunşi în camioane cu mărfuri sau mergând pe jos, pe câmp, spre ţara vecină.

În Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Vărşand, într-un camion condus de un român care transporta role de oţel în Polonia, au fost găsite şapte persoane.

„În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 ani”, a informat, miercuri, Poliţia de Frontieră Arad.

Şi la PTF Nădlac II, într-un camion condus de un român care mergea în Germania au fost găsiţi opt migranţi, între care trei copii. Aceştia sunt din Siria, având vârste cuprinse între 3 şi 42 ani.

În zona oraşului Nădlac, două persoane care se deplasau pe jos au fost oprite de o patrulă a poliţiştilor de frontieră. Este vorba de doi afgani minori, de 15 şi 17 ani, care se îndreptau spre ţara vecină.

Totodată, în apropiere de localităţile de frontieră Turnu şi Curtici, au mai fost depistaţi doi străini, din Afganistan şi Turcia, de 19 şi 22 de ani.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.