Arad: 111 amenzi, într-o singură oră, în Arad. Ce au constatat polițiștii

111 amenzi în valoare totală decirca 34 de mii de lei au aplicat polițiștii din municipiul Arad în doar o singură oră, în care au organ desfășurat o acțiune pe pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță rutieră, depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă viteza legală, neacordarea de prioritate, deplasarea pe bicicletă sau alte abateri.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „cele mai multe amenzi, 45, au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 24 pentru lipsa centurii de siguranță; 6 pentru opriri neregulamentare; 1 pentru utilizarea telefonului mobil; 5 pentru nerespectarea prevederilor legale privind deplasarea cu bicicleta pe drumurile publice, iar 30 de sancțiuni pentru alte abateri”.
„Au fost reținute 7 permise de conducere, dintre care: 1 pentru depășire neregulamentară; 2 pentru nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului electric și 4 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor. A mai fost reținut un certificat de înmatriculare”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.
Polițiștii atenționează că asemenea controale vor continua.