Arad: 2 mașini, în valoare totală de 114.000 de lei, căutate de către autoritățile din Italia și Bulgaria, descoperite la Nădlac, pe autostradă

2 mașini, în valoare totală de 114 miide lei, care erau căutate decătre autoritățile din Italia și Bulgaria au fost descoperite decătre polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției de frontieră Arad, Filip-Ionuț Matei, pe sensul de ieșire din țară a fost depistatp mașină (Audi A4 Avant) în valoare de 24 de mii de lei, cu numere de Italia. La control, s-a constat că mașina figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia, la data de 14.09.2018.

În mașină erau 2 cetățeni români, care au declarat că intenţionau să ajungă în Germania la muncă, iar maşina au împrumutat-o de la o cunoştinţă în luna septembrie pentru a se întoarce în România cu scopul rezolvării unor probleme familiale şi nu ştia că era semnalată ca fiind căutată de autorităţi.

Câteva ore mai târziu, polițiștii de frontieră de pe autostradă au depistat un microbuz (Volkswagen Transporter) cu numere de Bulgaria, în valoare de 90 de mii de lei, care figura ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Bulgaria, la data de 25.06.2018. La volan se afla un bărbat de 43 de ani din Gorj.

Cele 2 mașini în valoare totală de 114.000 lei au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor la sediu S.T.P.F Arad, iar bărbații sunt anchetați pentru tăinuire.

Polițiștii de frontieră continuă cercertările în acest caz.

Sursa foto: Poliția de Frontieră Arad