Arad: 426.852 buletine de vot, pentru alegerile prezidențiale care au loc duminică

426.852 buletine de vot au fost repartizate județului Arad pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, care are loc duminică, 24 noiembrie, a anunțat, joi, Prefectura Arad.

Cele 426.852 buletine de vot cuprind inclusiv 455 buletine anulate și rezerva de 10%.

Din totalul numărului de buletine, 162.450 au fost predate Primăriei Municipiului Arad.

Buletinele de vot pentru celelalte localități din județ vor fi predate, împreună cu celelalte materiale necesare votării, în cursul zilei de vineri, 22 noiembrie.

La fel ca în turul I, paza celor 437 secții de votare de pe întreg cuprinsul Județului Arad va fi asigurată de efective ale structurilor județene din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Conform prefectului Județului Arad, Florentina Horgea, „toate acțiunile de organizare a turului II al alegerilor pentru Președintele României decurg conform graficului. Sprijinim alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne toate instituțiile cu atribuții în organizarea alegerilor, conform competențelor legale”.

„Transmit succes tuturor celor implicați în buna organizare a alegerilor și totodată mulțumiri în special Biorului Electoral Județean pentru activitatea intensă desfășurată până acum”, a mai declaarat prefectul Județului Arad, Florentina Horgea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.