Arad: 5 cetățeni din Siria, amendați după ce s-au încăierat în plină stradă, iar unul l-ar fi lovit pe altul cu un pistol în cap

5 cetățeni sirieni au fost amendați decătre Poliția din Arad dupăce, în cursul nopții de vineri către sâmbătă, s-au încăierat în plină stradă. O parte dintre cei 5 au mai fost în atenția polițiștilor și în 2016 pentru același gen de fapte. Conform unor informații, 2 dintre ei, care dețin magazine cu covoare într-un centrul comercial (Jackson) din Arad și alte afaceri, se ceartă pentru clienți, acuzându-se reciproc ca își fură cumpărătorii.

Azi noapte, unul dintre ei i-ar fi făcut celuilat un semn obscent, iar cel vizat l-a lovit cu un pistol în cap. În urma scandalului, 3 dintre aceștia au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, „polițiștii arădeni au fost sesizați despre faptul că pe strada Feleacului din municipiu ar fi avut loc un conflict spontan, în care ar fi fost implicați 5 cetățeni sirieni”.

„Deplasându-se la fața locului, echipajul de poliție a procedat la sancționarea celor implicați în cauză fiind aplicate 5 sancțiuni contravenționale, conform legii 61 din 1991, în valoare de 1.000 de lei. Totodată, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare, fiind indisponibilizată și o armă deținută legal decătre unul dintre bărbații implicați în eveniment”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu.

Dacă cei implicați vor depune plângere, ancheta va viza infracțiunea de loviri sau alte violențe.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.