Arad: 5 persoane fără forme legale, descoperite într-un bloc al Primăriei Arad. Raziile pentru depistarea celor care locuiesc ilegal în oraș continuă

5 persoane care locuiau fără forme legale au fost descoperite decătre autoritățile locale din Arad, într-un singur bloc al Primăriei Municipiului Arad, ca urmare a unei razii pe care Poliția Locală Arad a efectuat-o la blocul numărul 8 situat pe strada Tarafului din municipiu.

Din totalul de 32 de apartamente vizate au fost verificate 30, locatarii celorlalte două apartamente nefiind găsiți la domiciliu.

La finalul acțiunii, 5 persoane au fost depistate locuind fără forme legale la respectiva adresă.

Acţiunile de identificare a persoanelor care locuiesc fără forme legale în apartamentele municipalităţii vor continua zilele următoare.

Apel la cetățeni

Primăria din Arad și Poliția Locală au inițiat un recensământ al persoanelor care s-au stabilit fără forme legale pe raza municipiului Arad.

Autoritățile apelează şi la sprijinul cetăţenilor în vederea identificării şi eliminării tuturor locaţiilor ocupate în mod ilegal de astfel de persoane.

În ultima perioadă, arădenii au reclamat de nenumărate ori că în oraș au apărut grupuri de persoane, în special de etnie rromă, care locuiesc fără forme legale în Arad, ocupându-se în special cu cerșit, prostituție sau comițând furturi.