Arad: 64 de locuri de joacă din Arad, reparate cu peste 99.000 lei. Ce se face

64 de locuri de joacă dinmunicipiul Arad sunt reparate, în această perioadă decătre Primărie, a anunțat, luni, municipalitatea.

Serviciul Edilitar din cadrul Direcției Tehnice a Primăriei Arad a inventariat aceste spații de joacă pentru a verifica starea în care se află aparatele de joacă. Atât micile defecţiuni, cât şi efectele acţiunilor de vandalism se regăsesc pe comanda emisă în cursul lunii iulie către operatorul contractat pentru „Reparaţii, întreţinere şi înlocuire a echipamentelor din spaţiile de joacă, spaţiile de agrement şi mobilier urban din Municipiul Arad”.

În cadrul comenzii în valoare de peste 99.000 lei, aparatele defecte din spaţiile de joacă urmează să fie reparate sau înlocuite în perioada care urmează.

Unul dintre primele spaţii de joacă care a intrat în reparaţii este cel din Parcul „Regina Maria”. Aici se vor repara podeţele fixe şi mobile ale modulelor de lemn, acoperişul de la module şi tobogane, va fi transportat şi aşternut nisip şi nu în ultimul rând vor fi cosite săptămânal suprafeţele înierbate.

Preocupat de starea locurilor de joacă din municipiu, viceprimarul Ionel Bulbuc, s-a deplasat în teren pentru a cunoaşte îndeaproape situaţia şi pentru a se asigura că lucrările vor fi de calitate.

Conform viceprimarului municipiului Arad, Ionel Bulbuc, „copiii sunt comoara cea mai de preţ a unei familii, dar şi a unei comunităţi. De aceea ei merită toată atenţia noastră. Merită condiţii mai bune atât în unităţile de învăţământ, dar şi în spaţiile destinate recreerii lor”.

„Îi asigurăm de întrega noastră susţinere pentru a se dezvolta armonios prin educaţie, cultură, sport, distracţie”, a mai declarat viceprimarul municipiului Arad, Ionel Bulbuc.

Sursa foto: Primăria Municipiului Arad