Arad: 7 cetățeni din Egipt, Siria și Maroc, printre care și minori, descoperiți când încercau ca să iasă ilegal din România, pe jos, chiar peste câmp 

7 cetățenidin Egipt, Siria și Maroc, cu vârste cuprinse între 16 și 41 ani, au fost descoperiți decătre polițiștii de frontieră de la Turnu, din județul Arad, când încercau ca să iasă ilegal din România, pe jos, chiar peste câmp.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Matei, cele 7 persoane au fost depistte la cca 200 de metri faţă de linia de frontieră cu Ungaria, iar primele cercetări arată că grupul este format din trei cetăţeni din Egipt, trei cetăţeni din Siria şi un cetăţean din Maroc, patru bărbaţi și trei minori. Adulții au vârste cuprinse între 19 şi 41 de ani, iar minorii au toţi 16 ani. Aceştia au declarat că doreau să ajungă vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celot 7 persoane, care sunt anchetate pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările în acest caz.