Arad: Porți deschise, luni, la Centrul Militar Județean Arad, care coordonează partea militară a județului Arad. Ce puteți vedea și condițiile pentru a putea intra 

dav

Arădenii pot vedea luni cum funcționează unitatea care coordonează partea militară a județului Arad. Centrul Militar Județean Arad își deschide porțile, luni 17 februarie, pentru a marca 52 de ani de la înființarea unității.

Înstituția este menită a răspunde cerințelor Armatei României privind promovarea ofertei educaționale a Ministerului Apărării Naționale, recrutarea candidaților pentru profesia militară și nu în ultimul rând, gestionarea resurselor militare umane și materiale ale județului Arad la mobilizare și război.

Pentru a marca acest eveniment, în data de 17 februarie 2020, între orele 9 -12 la sediul unității din municipiul Arad, strada Lucian Blaga nr.4–6, se organizează „Ziua Porţilor deschise”.

Pentru că este obiectiv cu regim militar în centru pot intra doar vizitatorii care sunt cetățeni români, care au asupra lor un act de identitate valabil (B.I./C.I. sau pașaport).