Arad: 9 străzi din Arad rămân, luni, fără gaze naturale în rețea. Motivul

9 străzi din municipiul Arad rămân luni, 11 noiembrie, fără gaze naturale în rețea, a anunțat, vineri, Compania Delgaz Grid.

Sistarea alimentări cu gaze naturale se va aplica între orele 08:30-18:00 pe străzile Pădurii, Griviţei, Episcop Roman Ciorogariu, Clujului, Dorobanţilor, Gheorghe Doja, Conduraşilor, Andrei Şaguna şi Căpitan Ignat. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18:00.
Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
Măsura este luată pentru a permite efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie.
Compania Delgaz Grid a finalizat o primă etapă a unei importante lucrări de investiţii în municipiul Arad, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 2 kilometri. Modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciilor pentru clienţii din zona respectivă, spun reprezentanții companiei. Această primă etapă este în valoare de circa 1 milion de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.