Arad: 96 de amenzi, în valoare de peste 28.800 lei, în doar 2 ore. Vitezomanul zilei: o tânără de 25 de ani

96 de amenzi în valoare totală de peste 28.800 lei (28.825) au aplicat, marți, polițiștii din Arad în doar 2 ore, în cadrul unor controale care au avut loc în municipiul Arad. Au fost vizați șoferii care nu respectă regimul legal de viteză, nu acordă prioritate de trecere pietonilor, nu respectă semnificația culorii roșu a semaforului electric și săvârșesc orice alte abateri în trafic.

ARADCU 00 RADAR POLITIA ARAD MA23APR (1)

Publicată de Realitatea De Arad pe Marţi, 23 aprilie 2019

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia IUga, din cele 96 de amenzi, cele mai multe, 46, pentru depășirea vitezei legale. Printre cei sancționați pentru alte abateri, se află și 7 bicicliști și 4 pietoni.

Polițiștii au reținut 5 permise de conducere, din care 3 pentru viteza și câte 1 pentru trecerea pe culoarea roșie a semaforului și neacordare prioritate pietoni.

Vitezomanul zilei este o tânără de 25 de ani din Arad, care a fost depistată pe Bd. Nicolae Titulescu în timp ce se deplasa cu viteza de 103 km/h. Tânăra a rămas fără permis pentru 90 de zile și a primit o amendă în valoare de 1305 lei.

Pe același bulevard a fost descoperit și un bărbat de 66 ani, din judetul Bihor, care conducea c viteza de 82 km/h și, mai mult, nu a acordat nici prioritate de trecere unui pieton. Bărbatul a fost amendat cu 1.450 lei și a rămas fără permis pentru 30 de zile.

Polițiștii atenționează că asemenea controale vor continua și în perioada Sărbătorilor Pascale și 1 Mai.

Sursa foto: Inspectoratul de Poliție Județean Arad