Arad: Accident între 2 microbuze cu 6 persoane. Un microbuz răsturnat, la marginea DN79. Unul dintre șoferi, băut

Mai multe persoane au fost rănite, în cursul nopții de duminică spre luni, pe DN 79 Arad-Oradea, dupăce 2 microbuze au fost implicate într-un grav accident de circulație. Primele informații, arată că șoferul unuia dintre microbuze, care era băut, a pătruns pe contrasens, și a lovit frontal mașina care circula regulamentar.

Accidentul a avut loc pe DN 79, Arad-Oradea, la ieșirea din orașul Chișineu-Criș, județul Arad. În cele 2 microbuze se aflau 6 persoane… într-o mașină erau 5 persoane, membrii ai aceleași familii din Suceava care mergeau în județul Timiș pentru a-și ajuta sora a cărei casă fusese distrusă de un incendiu, iar în cealaltă mașină era doar șoferul.

Primele informații arată că șoferul microbuzului de marfă, care era singur în mașină, ar fi intrat pe contrasens, și s-a ciocnit frontal de microbuzul de persoane în care erau 5 oameni. Bărbatul avea 0,75 la sută alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului, microbuzul de persoane a fost proiectat într-un șanț de la marginea drumului, unde s-a răsturnat, fiind puternic avariat.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de polițiști și medici SMURD și de la ambulanță.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „drumul este blocat pe ambele sensuri”.

3 persoane, inclusiv șoferul băut, au fost transportate la spital.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz.