Arad: Accident între un taximetru și mașina Poliției Arad. O polițistă și un suspect au ajuns la spital

O poliţistă din Arad, care transporta cu maşina de serviciu un bărbat vizat de o cercetare, a fost implicată într-un accident rutier, în cursul nopții de marţi către miercuri.

Ca urmare a impactului, poliţista şi pasagerul de pe bancheta din spate, care acuzau diverse dureri, au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, însă medicii spun că nu e necesară internarea pentru că au răni superficiale.

Accidentul a avut loc în municipiul Arad, pe strada Pădurii, în timp ce poliţista, în vârstă de 28 de ani, transporta cu maşina de serviciu un bărbat ce urma să fie audiat la postul din cartierul Aurel Vlaicu.

La intersecţia cu o stradă fără prioritate, un taximetrist care a virat pe strada Pădurii a intrat în coliziune cu autospeciala Poliţiei. Conform surselor, taximetristul avea culoarea verde la semafor, însă maşina condusă de poliţistă avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

Cercetările pentru clarificarea împrejurării producerii accidentului ar urma să fie efectuate de procurori, care, deocamdată, nu au audiat persoanele implicate, însă informațiile preliminare arată că polițista va fi victma accidentului rutier.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Cătălin Robert Zaharia Facebook, Info Trafic Arad – Oficial ✔️ Facebook