Arad: Accidentul în care a murit un copil de 9 ani ar fi fost cauzat chiar de către tatăl său

Accidentul rutier în care un copil de 9 ani a murit, sâmbătă după masă, în județul Arad, ar fi fost provocat chiar decătre tatăl copilului, arată primele informații din cercetările pe care polițiștii le-au efectuat la fața locului.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „din primele cercertări efectuate la fața locului, s-a stabilit că neadaptarea vitezei autoturismului la condițiile de drum și pierderea controlului asupra direcției de deplasare ar fi cauza accidentului în care și-a pierdut viața un copil de 9 ani”.

UPDATE.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „ca urmare a cercetărilor efectuate s-a stabilit că: un bărbat de 33 de ani, din județul Bihor, a condus un autoturism, din direcția Bocsig înspre Beliu, iar într-o curbă ușoară la dreapta nu a adaptat viteza și a trecut pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu un autotren condus regulamentar de un bărbat de 40 de ani, din județul Gorj”.

„În urma evenimentului a rezultat decesul unui minor de aproximativ 9 ani și rănirea ușoară a altor două persoane, toți pasageri în autoturism. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Arad: AUDIO Copil de 9 ani, decedat într-un grav accident rutier, în județul Arad