Arad: Accidentul mortal de la Arad, extrem de violent. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum mașina mică a intrat cu viteză mare în intersecția unde trebuia să cedeze trecerea

Accidentul, care a avut loc, marți dimineață, în municipiul Arad, pe Calea Renașterii, un drum foarte circulat, care face legătura între intrarea în oraș dinspre DN7 și centrul Aradului, a fost extrem de viloent. În imaginile surprinse de camerele video de supraveghere din zonă se vede cum mașina mică intră cu vieză foarte mare în intersecția în care trebuia să cedeze trecerea.

Publicată de Realitatea De Arad pe Marţi, 26 februarie 2019

„Accidentul, care a avut loc, marți dimineață, în municipiul Arad, pe Calea Renașterii, un drum foarte circulat, care face legătura între intrarea în oraș dinspre DN7 și centrul Aradului, a fost extrem de viloent. În imaginile surprinse de camerele video de supraveghere din zonă se vede cum mașina mică intră cu vieză foarte mare în intersecția în care trebuia să cedeze trecerea”, a declarat, la fața locului, inspector principal de poliție Flavius Merca, din cadrul Poliției Rutiere Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, „în această dimineață în jurul orei 7, o femeie de 50 de ani din Arad, a condus un autoturism pe str. Vrancei dinspre str. Pășunii, iar la intersecția cu strada Renașterii nu a respectat semnificația indicatorului “cedează trecerea”, intrând în coliziune cu un alt autoturism (microbuz), condus de un bărbat de 50 de ani tot din Arad”.

„În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat de 52 de ani, din Arad, pasager în autoturismul accidentat, precum și vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii lor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu.

„În momentul sosirii echipajelor la fața locului, au găsit 3 victime, dintre care una decedată, una încarcerată, iar cealaltă în stare mai bună. Au fost solicitate încă 2 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Arad. Victima încarcerată, șoferul microbuzului, a fost descarcerat și preluat decătre echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă, iar cealaltă victimă din mașină, o femeie a fost preluată de către un echipaj Serviciului Județean de Ambulanță Arad. Ulterior producerii accidentului, unei persoane care filma accidentul i s-a făcut rău, fiind preluată și aceasta decătre un echipaj Serviciului Județean de Ambulanță Arad și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Victima decedată este bărbat și era ocupantul locului din dreapta în microbuz”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

POlițiștii continuă cercetările în acest caz.