Arad: Acoprișul unei case din județul Arad, distrus de un puternic incendiu. Recomandarea pompierilor

Acoperișul unei case din orașul Chișineu Criș, județul Arad, a fost distrus, duminică, dupăce a fost cuprins de un puternic incendiu.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „Garda Numărul 2 de Intervenie Chișineu Criș a intervenit în orașul Chișineu Criș pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la acoperișul unei locuințe particulare”.

„Incendiul se manifesta violent, în momentul sosirii subofițerilor. A fost evacuată o butelie din locuință. Incendiul a fost stins în circa 45 de minute, arzând 70 la sută din acoperișul casei. Ca și cauză probabilă de incendiu: coș, canal sau burlan de fum, necurățat sau prezenta deteriori ori care era amplasat necorespunzător față de materialul combustibil”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Din fericire nu s-au înregistrat victime. Pompierii fac din nou apel la oameni să-și verifice cu personal specializat instalațiile de încălzire pentru că orice defecțiuni pot cauza pagube considerabile.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad