Arad: ALDE Arad a decis excluderea, retragerea sprijinului politic și revocarea din funcție a singurului consilier municipal. Motivele

Conducerea ALDE Arad a decis excluderea, retragerea sprijinului politic și revocarea din funcția de Consilier Municipal a lui Ionel Ciupe, a anunțat, vineri, conducerea organizației.

Ionel Ciupe era singurul consilier municipal al ALDE.

Conform președintelui ALDE Arad, deputatul Eusebiu Pistru, „în acest caz, măsura a fost luată în baza unor argumente ce țin de neimplicarea sa în campania pentru alegerile Europarlamentare și în urma activității sale administrative ce nu urma linia ALDE”.

Decizia a fost luată în cadrul Delegației Permanente Teritoriale a ALDE Arad, ocazie cu care s-a mai decis adoptarea unei rezoluții prin care ALDE Arad îi cere președintelui formațiunii, Călin Popescu-Tăriceanu, să își asume și să își anunțe neîntârziat candidatura în alegerile prezidențiale din cursul lunii noiembrie 2019, a anunțat, vineri, conducerea organizației.

Arad: Președintelui ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, i se cere, de la Arad, „să își asume și să își anunțe neîntârziat candidatura în alegerile prezidențiale”. „Este singurul potențial contracandidat al actualului președinte”