Arad: Amenzi de 7.500 de lei, pentru mai multe gherete de alimentație publică din Piața Obor din Arad. Ce nereguli au găsit polițiști locali

3 amenzi în cuantum total de 7.500 de lei au fost aplicate de polițiștii locali ca urmare a unui control efectuat duminică în zona gheretelor din Piața Obor.

Verificările au vizat un număr de 15 agenți comerciali. Trei dintre aceștia au fost amendați pentru lipsa autorizațiilor necesare pentru desfășurarea activităților de alimentație publică.

La controale au luat parte și inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Arad, care au controlat partea de siguranță alimentară.

Agenții Poliției Locale au verificat respectarea prevederilor legale privind afișarea prețurilor și tarifelor aferente serviciilor prestate, deținerea autorizațiilor necesare funcționării și a documentelor care să ateste proveniența mărfurilor.

Lucrătorii DSVSA au verificat respectarea legislației sanitar-veterinare în unitățile de alimentație publică de tip fast-food, privind normele de igienă, condițiile de depozitare a mărfurilor, precum și starea de sănătate a angajaților.