Arad: Complexul de Polo din Arad s-a redeschis, luni, după ce a fost închis din cauza unor probleme tehnice

Bazinul de Polo aflat în cartierul Subcetate, dinmunicipiul Arad, s-a redeschis, luni, după mai bine de o lună de zile în care a fost închis din cauza unor probleme tehnice la sistemul de încălzire şi cel de recirculare a apei.

Primăria, care administrează baza de agrement, a anunțat, tot luni, că de bazinul se redeschide de la ora 14, iar prima zi, accesul este gratuit.

Baza de agrement cuprinde două bazine: unul mare, de 33,3 metri lungime, 25 de metri lăţime şi o adâncime de 2,3 metri şi unul mai mic, cu scop didactic şi de agrement, care are 25 de metri lungime şi 12,5 metri lăţime. Complexul din Subcetate mai cuprinde o tribună cu 400 de locuri, vestiare şi cabine de duş.

Baza sportivă din Subcetate va fi deschisă în fiecare zi a săptămânii. Luni bazinul se deschide la ora 14, iar de marţi până vineri, bazinul este deschis între orele 8:00 – 21:30. Sâmbătă şi duminică, orarul bazinului este între orele 8.00–19.00.

Accesul publicului poate fi restricţionat numai în cazul organizării de competiţii sportive sau în cazul în care sunt programate antrenamente ale cluburilor sportive din municipiu.

Arad: Un bazin de polo, care a fost deschis publicului pe 11 mai, se închide pentru reparații și întreținere, după circa 3 luni

Arad: Se deschide bazinul de polo. În primele 3 zile, accesul este gratuit