Arad: Angajata unui hipermarket din Arad, luată la bătaie de o clientă. Agresoarea este cercetă de către polițiști

O clientă nemulțumită de modul în care a fost servită într-un hipermarket din Arad este cercetată penal dupăce a luat la bătaie o angajată a magazinului.

Incidentul, care a avut loc în cursul lunii noiemrie 2018, a fost surprins de camerele video de supraveghere din zonă, iar pe baza imaginile femeia a fost identificată după câteva luni de căutări.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, „Polițiștii Secției nr.2 Micalaca au identificat o femeie bănuită de comiterea infractiunii de loviri sau alte violente”.

„Din cercetările efectuate de polițisti, s-a stabilit ca la data de 25 noiembrie 2018, in timp ce se afla intr-un hiperpermarket din municipiu, -fiind nemultumita de modul în care a fost servită de unul dintre angajați-, o femeie de 38 de ani ar aplicat mai multe lovituri la nivelul fetei persoanei vătămate, părăsind ulterior unitatea comercială. Pe numele clientei nemulțumite polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri sau alte violente”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu.

Conform unor informații, incidentul a avut în zona cu mâncare a hipermaketului, unde clienta și-a comandat de mâncare, iar când a ajuns să pătească la casă și-a dat seama ca mai dorea o salată, pe care i-a cerut-o casieriței. Angajata magazinului i-a explicat însă femeii că trebuie să meargă înapoi în zona cu servire, pentru că la casă nu îi pot fi înmânată mâncarea, printre altele și pentru că zona cu mâncare este în condiții speciale de igienă și nu are voie să lucreze cu bani și mâncare în același timp. Nemulțumită de răspuns, clienta a rupt înjurat-o pe casieriță, a ridicat lanțul de la tejghea și a luat-o la la palme. Angajata s-a ales cu nasul spart și acuză probleme cu timpanul.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.