Arad: Mai multe zone din centrul Aradului, fără gaze naturale

Câteva sute de familii din zona centrală a municipiului Arad, dar și mai multe instituții publice, rămân vineri fără alimentare cu gaze naturale, a anunțat, miercuri, compania de distribuție Delgaz Grid.

Alimentarea cu gaze naturale va fi sistată vineri, 8 februarie, cu începre de la ora 9, la consumatori de pe 11 străzi din municipiul Arad: Gen. Praporgescu, Ioan Alexandru, Sabin Drăgoi, Dimitrie Bolintineanu,Traian Mosoiu, Revoluţiei, I.C. Brătianu, Davilla, A.Russo, V.Milea şi I.Suciu din municipiul Arad.

Reluarea alimentării cu gaze naturale se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 16.00.

Măsura este necesară în vedea efectuării de lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale,

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Telefoanele la care puteți anunța problemele

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Delgaz Grid regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în finalizarea acestor lucrări.