Arad: Arădenii, chemați să voteze prioritățile Aradului, în cadrul unui studiu realizat de Banca Mondială. Care sunt proiectele 

Arădenii sunt invitați ca să voteze prioritățile Aradului în cadrul unui studiu realizat de Banca Mondială. Invitația a fost lansată, joi, decătre președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Conform președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, „în programul care evaluează ierarhia principalelor proiecte administrative din România și-au exprimat părerea, până acum, 70.000 de persoane”.

„Potrivit statisticii Băncii Mondiale, Aradul ocupă locul 19 ca număr de răspunsuri primite din partea cetățenilor în urma consultării publice și locul 27 ca număr de voturi raportat la mia de locuitori. Primele 3 proiecte alese ca cele mai importante de către cetățenii din Arad până în acest moment sunt: 1. Construirea Secţiei Obstetrică – Ginecologie şi
Neonatologie, a Secţiei Chirurgie Infantilă și a Secţiei Pediatrie la Spitalul Județean de Urgență, 2. Proiectul complex de conversie și revitalizare a Cetății Aradului și 3. Extinderea și modernizarea Aeroportului Internațional Arad”, mai declară Iustin Cionca.

„Arădenii mai pot vota pentru:
– cale ferată pentru tren de mare viteză Arad-Timișoara
– modernizarea rețelei de tramvai Arad-Ghioroc
– programul de regenerare urbană între blocuri
– centrale de producere a energiei termice
– modernizarea CET
– reamenajarea și regularizarea Mureșului
– modernizarea structurii de traversare a podului Traian”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

„Vă rog să votați! Cetățenii din Arad sunt invitați să se implice în ierarhizarea proiectelor strategice pentru comunitatea noastră până pe 22 martie accesând acest chestionar: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk. Detalii găsiți pe www.facebook.com/Prioritățile.Orașului.Tău și pe siteul web al inițiativei: www.prioritatileorasuluitau.ro”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Până pe data de 22 martie

Mai multe detalii și chestionarul prin care puteți vota, găsiți pe site-ul www.prioritatileorasuluitau.ro și pe contul de facebook al campaniei, care se desfășoară până în data de 22 martie.