Arad: Partidul fostului premier Victor Ponta, Pro România, câștigă un consilier municipal la Arad. Fost președinte al UTA, Marin Lupaș, a intrat în partid

Partidul fostului premier Victor Ponta, Pro România, a câștigat un consilier municipal la Arad. Unul dintre cei mai activi consilieri locali, Marin Lupaș, a anunțat, joi, că s-a înscris înPRO România, și că se ocupă de organizarea patidului pe municipiul Arad.

Marin Lupaș este fost președinte al clubului UTA și primul consilier local municipal independent pe care l-a avut Aradul. Înainte să candideze ca independent, a fost în PSD, dar înainte de alegerile locale din 2016 și-a dat demisia nemulțumit de cum evolua partidul.

„Mi-am dat seama că deşi am reuşit ca independent să mă implic activ în multe teme relevante pentru arădeni, jocul în echipă este mai eficient în primul rând pentru cei pe care un ales îi reprezintă. M-am alăturat PRO România deoarece vreau în continuare să fac politică aproape de oameni. Am făcut pasul către acest partid și pentru că am colaborat bine în trecut cu premierul Victor Ponta. În timpul mandatalui său am avut cea mai bună guvernare din ultimii ani şi o oarecare nostalgie faţă de ea este justificată, s-au dat salariile înapoi, nu a existat inflaţie, au repornit investiţiile, față de acum când România stă mult mai prost. Decizia finală către PRO România a fost determinată de dorința de a lucra alături de colegi preocupaţi de soarta tuturor cetăţenilor indiferent de mediul social din care provin aceștia. Am încercat să le acord sprijin tuturor arădenilor, nu numai în activitatea de independent și politică, ci și în afara ei. Îi invit în PRO România pe cei care vor să ofere un trai decent tuturor fără discriminarea pensionarilor, antreprenorilor, bugetarilor sau pe cei care nu au posibilitatea unui loc de muncă”, a declarat Marin Lupaș.