Arad: Atac la o casă de schimb valutar din centrul municipiului Arad. În 2010, a mai existat o tentativă de jaf la exact aceeași casă

Atac într-o casă de schimb valutar din centrul municipiului Arad. Incidentul a avut loc, joi, pe strada Crișan, în jurul orei 13.30. În momentul în care casierița, care fusese ieșită din casa de schimb valutar, a revenit în unitate, peste ea a intrat un bărbat care a atacat-o și a împins-o, femeia de 36 de ani, căzând pe pardoseală.

Strigătele femeii l-au speriat pe agresor, care nu a mai reușit ca să ajungă în zona securizată, unde se afla seiful cu bani, așa că individul a fugit fără a lua ceva.

Incidentul a fost surprins de camere de supravegehere video din casa de schimb valutar, iar imaginile sunt analizate acum de către anchetatori, care încearcă să dea de urma atacatorului.

În vara anului 2010, la aceeași casă de schimb valutar a mai avut loc o tentativă de jaf… un bărbat a atacat casierița cu ceea ce părea a fi un pistol de jucărie și a amenințat că dacă nu primește banii va detona o bombă. Nici atunci, casierița nu s-a pierdut cu firea și a acționat butonul de panică. Speriat, individul a fugit, lăsând în urmă așa-zisa bombă, care s-a dovedit a fi o cutie cu nisip.