Arad: Au reînceput lucrările la cel de-al doilea pasaj de pe centura Aradului, parte din DN7. Pasajul ar putea fi gata la 8 ani de la începerea lucrărilor

Lucrările pentru finalizarea celuide-al 2lea pasaj rutier de pe centura Aradului parte din DN7 au început și, conform directorului DRDP Timișoara, Cristian Ispravnic, pasajul va fi dat în folosință către sfârșitul acestui an.

În cursul lunii octombrie 2018, la 7 ani de la începerea lucrărilor și cu o întârziere de 6 ani, a fost deschis circulației și primul pasaj de pe centură, cel aflat în zona CET.

Lucrările la cele două pasage, au început în anul 2011 cu termene de finalizare în cursul anului 2012. Cele două şantiere ale CNADR au fost oprite în august 2012. Pasajele sunt extrem de necesare pentru că cele trei bariere de pe şoseaua de centură sunt coborâte circa 8 ore din 24, ceea ce creează o serie de blocaje în circulaţia pe centură.

Consiliul Județean Arad lucrează la proiectul de închidere a inelului de centură a municipiului Arad, care cuprinde și un pod peste Mureș, proiect care se va realiza cu fonduri europen