Arad: AUDIO 2 bărbați, descoperiți la furat ca-n filme, într-o cunoscută fabrică aflată în conservare de mai mulți ani. Ce a atras atenția jandarmilor

2bărbați ani au fost prinși, decătre jandarmii din Arad, în timp dădeau o spargere într-o cunoscută fabrică de la marginea municipiului Arad, care este în conservare de mai mulți ani.

Incidentul a avut loc în cursul unei nopți din acest weekend.

Jandarmii au intrat în alertă, dupăce un echipaj care patrula prin zonă a observat, din stradă, în incinta societății comerciale fascicule luminoase asemănătoare celor create de o lanternă. Având în vedere faptul că societatea respectivă este închisă de mai multă vreme, iar la acea oră nu ar fi trebuit să fie nimeni în incintă, jandarmii au trecut la efectuarea verificărilor ce se impuneau.

Conform purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, „după cercetarea mai multor încăperi, jandarmii au depistat sursa fasciculelor de lumină, respectiv lanternele folosite de doi bărbați echipați cu haine de culoare închisă și mănuși. Aceștia au fost descoperiți într-o hală în timp ce transportau mai multe bunuri”.

„La vederea jandarmilor cei doi bărbați au luat-o la fugă, dar au fost imobilizați imediat. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că cele două persoane cu vârste de 29 respectiv 42 ani, au pătruns în incinta unei societăți comerciale aflate în conservare din mun. Arad, au demontat opt motoare electrice și mai multe componente ale unor benzi transportatoare cu intenția de a le sustrage. Bunurile erau aranjate la ieșirea din unitatea respectivă urmând a fi transportate”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Bărbații sunt cercetați pentru tentativă de furt calificat și distrugere.

Jandarmii și polițiștii continuă cercetările în acest caz.