Arad: AUDIO A furat roțile unei biciclete în mai puțin de 2 minute. A fost prins imediat de jandarmi

Un tânăr de 20 de ani din Arad, care, în cursul serii de joi, în mai puțin de 2 minute, a sustras roțile unei biciclete legate în fața unui bloc, a fost prins de jandarmii arădeni și predat poliției.

https://www.facebook.com/216642159124213/videos/2420945808196815/

https://www.facebook.com/216642159124213/videos/2420945808196815/

Acțiunea tânărului a fost surprinsă de sistemul de supraveghere instalat pe clădire. A doua zi, în fața aceluiași bloc, persoana vătămată a observat un bărbat care avea exact aceeași bicicleta pe care hoțul a folosit-o cu o seară înainte, când a comis infracțiunea.

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu, „persoana vătămată a sesizat, telefonic, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad și un echipaj de jandarmerie a fost direcționat de urgență la adresa indicată. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că tânărul aflat, azi, în fața blocului respectiv, este de fapt fratele celui care a comis furtul”.

„Acesta a declarat jandarmilor că bicicleta îi aparține, însa nu este el cel care a comis fapta, precizând că, în seara precedentă, i-ar fi încredințat bicicleta unui frate de-al său. Jandarmii s-au deplasat la adresa celor doi frați, unde au descoperit că făptuitorul a valorificat roțile bicicletei unui vecin de-al său. Luat la întrebări, vecinul a recunoscut ca a cumpărat ambele roți cu 50 de lei, iar făptuitorul și-a recunoscut întreaga activitate infracțională”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu.

Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate și predat părţii vătămate, iar pe numele tânărului, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penala, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto-video: Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad