Arad: AUDIO Accident pe Ștrandul „Neptun” din Arad. Un băiat de 18 ani, care a leșinat după ce s-a lovit pe tobogan de un alt tânăr, a ajuns la spital

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc, sâmbătă după masă, la Ștrandul Neptun din Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „echipajul SMURD Terapie intensivă mobilă a Detașamentului Arad a intervenit pe Ștrandul Neptun”.

„Un adolescent în vârstă de 18 ani s-a lovit de un altul pe tobogan, a leșinat si a ajuns în bazin. A fost scos imediat de celelate persoane din bazin. Exhipajul SMURD i-a acordat primul ajutor și l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, conștient, stabil și în stare bună”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Ștrandul din Arad ese considerat ca fiind cel mai mare din țară și atrage câteva mii de vizitatori în fiecare weekend.

Ştrandul „Neptun”, situat în centrul Aradului, are o suprafaţă de 50 de hectare, din care aproape 40 sunt amenajate pentru agrement, fiind considerat cel mai mare din ţară. Baza integrează 8 bazine, printre care câteva și cu apă termală, tobogane, un camping cu 350 de căsuţe, restaurante, terase, terenuri sportive şi jocuri specifice parcurilor de distracţii.

Sursa foto: arhivă