Arad: AUDIO Actorii Teatrului Clasic Ioan Slavici din Arad susțin spectacole de poezie și proză în centre pentru bătrâni, școli sau centre de plasament

Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad lansează, marți, 18 februarie, un nou proiect. „Cu suflet, pentru suflete, azi… spectacol de poezie” este un demers artistic prin care actorii arădeni vor aduce bucuria cuvântului rostit – în proză sau versuri- în locații diverse: centre pentru bătrâni, școli sau centre de plasament.

„Dorim ca prin acest proiect să aducem bucuria teatrului acolo unde, de obicei, ajunge foarte greu sau deloc. Există categorii de public cum ar fi bătrânii, de exemplu, care nu au posibilitatea să ajungă la un spectacol și atunci… mergem noi la ei. Actorii noștri vor fi prezenți, lună de lună, în locuri precum centre pentru vârstnici, centre de plasament sau școli din zone defavorizate”, a declarat Directorul Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, Bogdan Costea.

Prima întâlnire din cadrul acestui proiect are loc marți, 18 februarie 2020, la Centrul pentru vârstnici din Aradul Nou, unde vor evolua actorii Oltea Blaga, Oana Kun și Zoltan Lovas.

În fiecare lună va fi prezentat câte un nou spectacol.

În paralel, Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad continuă și proiectul început deja, prin care tot o dată pe lună prezintă un spectacol de poezie în sălile teatrului.