Arad: AUDIO Alte 5 drumuri din Arad, modernizate în 2020

Conducerea Consiliului Județean Arad a anunțat, miercuri, că după cele 24 de șantiere deschise în 2019 pe drumurile județe, în 2020 vor mai fi deschise alte 5.

Conform vicepreședintelui Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea, „anul viitor vor fi modernizate alte cinci drumuri județene: Mâsca-Măderat-Arăneag, Șepreuș-Cermei, Cermei-Beliu, Seleuș-Șicula și Cermei-limită județ Bihor”.
„Am încheiat procedura de licitație pentru documentația de avizare a lucrărilor de intervenții pentru aceste drumuri și urmează să asigurăm sumele necesare pentru modernizarea celor cinci tronsoane de drum. Modernizarea acestor drumuri se încadrează în strategia Consiliului Județean, de reabilitare și modernizare a peste 300 de kilometric de drumuri județene”, a mai declarat vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea.
Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a vicepreședintelui Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea.
Consiliul Județean Arad va asigura finanțarea celor cinci drumuri din bugetul județean, fonduri guvernamentale sau europene.
Conform președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, Consiliul Judeţean Arad administrează cca 1200 de km de drumuri judeţene, din care şi-a propus ca să reabiliteze în acest mandat cca 300 de km.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.