Arad: AUDIO Bărbat lovit cu cărămida în cap, chiar în plină stradă, la Arad. Motivul

Un bărbat de 43 de ani a fost lovit cu o cărămădită în cap chiar în plină stradă. S-a întâmplat în municipiul Arad, iar la fața locului au ajuns jandarmii, alertați de un bărbat care a asistat la întreaga scenă.

Jandarmii ajuns la locul incidentului au avut un sentiment de dejap-vu… au constatat că cei agresorul și victima nu erau la prima relație de acest gen.

Conform purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, „ajunși de urgență la adresa indicată, jandarmii au găsit un bărbat de aproximativ 43 de ani, care prezenta o plagă deschisă la nivelul capului, necesitând de urgență un consult medical de specialitate. Jandarmii au solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Arad, iar până la sosirea acestuia, i-au acordat victimei primul ajutor. În așteptarea cadrelor medicale, bărbatul le-a oferit jandarmilor informații despre agresor și despre locul în care l-ar putea găsi”.

„În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că, pe fondul unor litigii în instanță între cei doi bărbați, pentru același gen de fapte, constatate tot de jandarmi în anul 2018, agresorul în persoana numitului S.A.I de 32 de ani, l-a lovit în zona capului cu o cărămidă pe S.L. de 43 de ani, după care a fugit”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Agresorul s-a ales cu dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Jandarmeria Arad