Arad: AUDIO Bărbat, prins în timp ce conducea o mașină, prin Arad, după ce consumase droguri

Un bărbatdin Arad este cercetat penal decătre polițiști dupăce a fost prins în timp ce conducea o mașină cu toate că înainte consumase droguri.

Conform purtătorului de cuvânt al POliției Arad, Adina Aconstantinsei, „polițiștii au depistat un tânăr de 25 de ani, din Grăniceri, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J. 708B, în afara municipiului Arad, fiind sub influența substanțelor interzise. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru substanțe interzise, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a valorilor”.

„Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor interzise”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al POliției Arad, Adina Aconstantinsei.

Alți bărbați au fost prinși băuți la volan. Cele mai mari alcoolemii descoperite în ultimele ore la Arad sunt de 0,84 și 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările în aceste cazuri.

Sursa foto: arhivă