Arad: AUDIO Bărbat, reținut după ce a intrat într-un apartament în care se afla o fetiță de 10 ani și ar fi furat 350 de lei. Cum a fost prins

Un bărbatde 31 de ani din Arad a fost reținut decătre polițiști dupăce a intrat, pe geamul de la bucătărie, într-un apartament în care se afla o fetiță de 10 ani și a furat 350 de lei.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „polițiștii arădeni au identificat un bărbat de 31 de ani, din Arad, care, prin escaladarea ferestrei de la bucătărie, lăsată deschisă, ar fi pătruns într-un apartament dintr-un bloc din municipiu, de unde ar fi sustras suma de 350 de lei și ar fi răvășit apartamentul, după care ar fi plecat”.

„La momentul săvârșirii faptei, în apartament se afla o minoră de 10 ani, de la care bărbatul ar fi solicitat informații cu privire la bunurile de valoare și banii care s-ar afla în casă. În urma analizei amprentelor găsite la fața locului de criminaliști, a fost identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei și ulterior depistat pe raza municipiului de polițiștii de investigații criminale ai Secției 1 Vlaicu”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Bărbatul va fi propus magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii și procurorii contunuă cercetările pentru furt calificat.