Arad: VIDEO Fetiță de 14 ani, „uitată” într-o stație de autocarul care o transporta, salvată de către jandarmii din Arad

O fetiță de 14 ani din Timișoara a fost salvată decătre jandarmii din Arad, după ce autocarul cu care călătorea a plecat și a lăsat-o în stație din municipiul Arad.

,,VĂ MULȚUMESC DIN SUFLET!"Sunt cuvintele unui tată ce și-a regăsit fetița de doar 14 ani.Ieri după-amiază ne-am confruntat cu o situație, să spunem, mai altfel decât cele cu care suntem obișnuiți. Un timișorean ne-a sunat pe SNUAU 112 și ne-a cerut disperat ajutorul să-i găsim fiica de doar 14 ani. Ce s-a întâmplat: fetița călatorea cu un mijloc de transport în comun, pe itinerariul Marghita – Timișoara (și-a petrecut vacanța la bunici). În Arad, într-o stație unde autocarul staționa mai multe minute, a coborât să meargă la o toaletă.Surpriză! Când a revenit la locul unde trebuia să fie parcat, autocarul nu mai era!Și de aici povestea noastră: echipajul de jandarmerie aflat în serviciu, s-a deplasat în stația de autobuze indicată și în scurt timp fetița a fost identificată. Am luat legătura cu părinții și i-am asigurat că fata va fi în siguranță până la sosirea acestora la Arad. (am convenit să ne întâlnim la ieșire din municipiu).Fericirea familiei, atunci când s-au revăzut, ne-a impresionat și pe noi, chiar dacă nu arătăm acest lucru și suntem mândri că am reușit să îndeplinim această misiune mai deosebită.

Publicată de Jandarmeria Arad pe Vineri, 30 august 2019

Conform purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. Dan Monoranu, un timișorean a sunat la 112 și a cerut disperat ajutorul, solicitând ca jandarmii să-i găseacă fiica de doar 14 ani.

Fetița călatorea cu un mijloc de transport în comun, pe itinerariul Marghita – Timișoara, după ce și-a petrecut vacanța la bunici. În Arad, într-o stație unde autocarul rămânea mai multe minute, a coborât să meargă la o toaletă. Surpriză, însă! Când a revenit la locul unde trebuia să fie parcat, autocarul nu mai era!

Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu s-a deplasat în stația de autobuze indicată și în scurt timp fetița a fost identificată.

Jandarmii au luat legătura cu părinții și i-au asigurat că fata va fi în siguranță până la sosirea acestora la Arad. Părinții s-au întâlnit cu fetița și jandarmii la ieșire din municipiu.

Chiar dacă recunosc că dacă arătă acest lucru, fericirea familiei i-a impresionat și pe jandarmi, care spun mândri că au reușit să îndeplinim această misiune mai deosebită.