Arad: AUDIO Bărbatul din Arad care a obținut tot ce și-a dorit și chiar mai mult decât atât. Cum a procedat

Un bărbat de 22 de ani din Arad a obținut ce și-a dorit și chiar mai multdecât atât.

Totul s-a întâmplat, marți, într-un local din cartierul Grădiște din municipiul Arad, iar la fața locului au ajuns imediat jandarmii.

Conform purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, „ajunși de urgență la adresa indicată, jandarmii au fost întâmpinați de apelant, care le-a relatat faptul că în local și-a făcut apariția un bărbat, client mai vechi al localului, a cerut mai multe sticle cu bere, iar la un moment dat i-a spus angajatului că vrea să primească interdicție în local și a aruncat cu o sticlă de bere în ecranul televizorului pe care l-a spart, după care a plecat într-o direcție necunoscută. Prejudiciu este estimat în jurul sumei de 3.500 lei”.

„În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii l-au identificat pe autor în persoana unui bărbat de 22 de ani din Arad”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Bărbatul și-a îndeplinit dorința, s-a ales cu interdicție în local, dar are și dosar penal și va trebui să plătească prejudiciul creat.

Având în vedere faptul că, ,,distrugerea” constituie infracțiune, cazul a fost preluat decătre polițiștii din Arad pentru mai multe cercetări.

Sursa foto: Jandarmeria Arad