Arad: AUDIO Care este motivul pentru care o femeie de 66 de ani din Arad a zgâriat cu cheia 3 mașini 

O femeie de 66 de ani din Arad este cercetată penal după ce a zgâriat cu cheia 3 mașini parcate pe o stradă din municipiul Arad.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „polițiștii Biroului de Investigații Criminale cercetează o femeie pentru distrugere. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat o femeie de 66 de ani, din Arad, care în perioada 20 – 31 ianuarie a.c., ar fi distrus prin zgâriere cu o cheie, mai multe elemente de caroserie de la trei autoturisme, parcate pe strada Ioan Alexandru din municipiu”.

„Femeia este cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Conform unor informații, femeia ar fi fost deranjată de faptul că mașinile ar fi fost parcate pe trotuar. Totuși, în cele din urmă, va plăti pagubele, iar șoferii își vor retrage plângerile.