Arad: AUDIO Câștigați invitații VIP la Gala Dynamite Fighiting Show cu cei mai iubiți luptători, pe contul de Facebook al primarului Aradului, Călin Bibarț

Arădenii caredoresc pot câștiga invitații VIP la Gala Dynamite Fighiting Show, care are loc la Sala Polivalentă din municipiu, joi, 05 martie, cu începere de la ora 20.00.

Invitațiile sunt oferite chiar decătre primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Ascultă în colajul foto-video de mai jos declarația completă a primarului municipiului Arad, Călin Bibarț.

ARADCU 00 CALIN BIBART LU02MART VIP 00 50

Arad: AUDIO Câștigați invitații VIP la Gala Dynamite Fighiting Show cu cei mai iubiți luptători, pe contul de Facebook al primarului Aradului, Călin BibarțArădenii caredoresc pot câștiga invitații VIP la Gala Dynamite Fighiting Show, care are loc la Sala Polivalentă din municipiu, joi, 05 martie, cu începere de la ora 20.00. Invitațiile sunt oferite chiar decătre primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.#arad #călinbibarț @Primaria Municipiului Arad Calin Bibart #pentruArad Dynamite Fighting Show #realitatea

Publicată de Realitatea De Arad pe Luni, 2 martie 2020

„Am primit 10 locuri VIP la Gala Dynamite Fighting Show, ce va avea loc joi 05 Martie la Sala Polivalentă, începând cu ora 20.00. Eu îmi doresc ca alături de mine să stea arădenii !!! De aceea vreau să tragem la sorți cele 9 locuri și lansez acest concurs. Cine dorește să participe, se poate înscrie direct aici pe pagina mea de facebook astfel: ☑ Like și Share acestei postări ☑ Comentariu la această postare cu numele evenimentului/concurentul favorit CÂȘTIGĂTORII vor fi aleși prin tragere la sorți de către Cătălin Moroșan, în data de 04 martie 2020, ora 12.00, în sala Ferdinand a Primăriei Arad, în prezența presei”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Cei interesați trebuie ca să intre pe contul de Facebook al primarului, la pagina Călin Bibarț Arad, să meargă la postarea cu concurs să dea Like și Share postării și să scrie un comentariu la postare cu numele evenimentului și concurentul favorit.

Înscrierile se pot face până miercuri 04 Martie ora 8,00. CÂȘTIGĂTORII vor fi aleși prin tragere la sorți de către Cătălin Moroșan, în data de 04 martie 2020, ora 12.00, în sala Ferdinand a Primăriei Arad, în prezența mass-media.

https://www.facebook.com/calinbibartarad/posts/2707185902668269

Cei mai iubiți luptători din lume

Noul stil de luptă Dynamite Fighting Show va putea fi urmărit, la Arad într-o gală care îi va aduce în oraș pe cei mai iubiți luptători din lume care se vor duela pentru titlul de campion, printre care Florin „Rambo“ Lambagiu și Tolea Ciumac, de data aceasta pe reguli de MMA. Eduard „The Blitz“ Gafencu va debuta în Dynamite Fighting Show chiar la el acasă, la Arad, urmând să se dueleze cu campionul Beneluxului, Benjamin Masudi, un sportiv cu experiență în cele mai cunoscute promoții din Olanda.

Publicul va avea ocazia să îl vadă în ring și pe Marius Munteanu, greul stabilit la Arad, dar și pe timișoreanul Daniel Corbeanu. Alți sportivi precum Bestia Moldovei, Lascăr Corneliu, Bogdan Năstase, Costin Mincu, Mihai Cîrstea și Ionuț Alin Iancu sunt confirmați pentru evenimentul internațional de la Arad, din 5 martie.

Dynamite Fighting Show (DFS) este un concept dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul și își dorește să ofere publicului confruntări între cei mai buni sportivi din România și internaționali pe reguli K-1, kikboxing, box, MMA, BJJ, Muay Thai,
Karate, kyokushin și alte arte marțiale.

În primele șase ediții, luptători precum Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Freddy Kemayo, Benny Adegbuyi, Ion pascu, Florin Lambagiu, Mihai Nistor, Daniel Sam și Bogdan Năstase au reușit să ofere publicului meciuri epice, strângând milioane de vizualizări în mediul online.

Acum, cei mai buni dintre cei buni vor lupta din nou sub același brand și se vor confrunta în meciuri directe, cu premii spectaculoase, pentru a stabili noii campioni.

Campanie anti-bullying cu Cătălin Moroșan

În plus, cunoscutul luptător K1, Cătălin Moroșan este implicat, în acest proiect, și o amplă campanie anti-bulling ce se desfășoară în mai multe școli din municipiu.

Sursa foto: Călin Bibarț Facebook