Arad: Lovitură pentru contrabanda cu țigări. Aproape 35.300 de pachete cu țigări, în valoare de aproape 706.000 lei, descoperte în podeaua unui TIR, în punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad

Aproape 35.300 de pachete cu țigări decontrabandă, în valoare de aproape 706.000 lei, au fost descoperite decătre polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad ascunse într-un loc special amenajat în toată podeaua unui TIR din Serbia.

ARADCU 00 TIGARI CONTRABANDA POLITIA DE FRONTIERA MA03MART

Arad: Lovitură pentru contrabanda cu țigări. Aproape 35.300 de pachete cu țigări, în valoare de aproape 706.000 lei, descoperte în podeaua unui TIR, în punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-AradAproape 35.300 de pachete cu țigări decontrabandă, în valoare de aproape 706.000 lei, au fost descoperite decătre polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad ascunse într-un loc special amenajat în toată podeaua unui TIR din Serbia.https://realitateadearad.net/index.php/2020/03/03/arad-lovitura-pentru-contrabanda-cu-tigari-aproape-35-300-de-pachete-cu-tigari-in-valoare-de-aproape-706-000-lei-descoperte-in-podeaua-unui-tir-in-punctul-de-trecere-a-frontierei-de-pe-autostrada/#autostrada #nădlac #Polițiadefrontierăarad #arad

Publicată de Realitatea De Arad pe Marţi, 3 martie 2020

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, comisar-șef Laura Beatrice Bondar, „la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – judeţul Arad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul sârb B.D., în vârstă de 28 de ani, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, ambele înmatriculate în Serbia, fără încărcătură. La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, în podeaua semiremorcii, pe toată lungimea ei, un spaţiu special amenajat, în care era ascunsă cantitatea de 35.295 pachete cu ţigări, cu marcaje “DutyFree”, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă”.

Şoferul a declarat că a preluat ansamblul rutier din Ungaria şi trebuia să îl conducă până pe teritoriul ţării noastre, în schimbul sumei de 500 de euro.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 705.900 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul instituţiei.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru contrabandă.

Ținând cont de cantitatea mare de țigări desoperită, polițiștii de frontieră continuă cercetările pentru a da de urma întregii rețele care se ocupă cu traficul țigările de contrabandă.