Arad: AUDIO Ce crede Theodor Paleologu că „este foarte grav” înainte de alegerile prezidențiale

Candifatul PMP la Preşedinţia României Theodor Paleologu a criticat, vineri la Arad, inexistenţa dezbaterilor înainte de alegerile din 10 noiembrie şi îi numeşte pe Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă „groparii” democraţiei, el arătând că este necesară „o reformă profundă a Constituţiei”, care acum permite „asemenea derive”.

Conform lui Theodor Paleologu, „este foarte grav că nu avem nicio dezbatere” înainte de alegeri.

„Asta e dezatruos pentru democraţie. Nu există democraţie fără dezbatere. Atitudinea preşedintelui este incalificabilă, la fel şi atitudinea primului-ministru. E foarte trist că această criză guvernamentală bruiază cu totul campania electorală”, a mai declarat Theodor Paleologu.

„Suntem de râsul curcilor, e a doua oară când se întâmplă ca un guvern să fie răsturnat în octombrie, înainte de alegerile prezidenţiale şi asta demonstrează că avem nevoie de o reformă profundă şi radicală a Consituţiei. Dincolo de personalitatea celor doi gropari ai democraţiei, Iohannis şi Dăncilă, este vorba despre Constituţie, care permite asemenea derive, atât de grave”, a mai declarat Theodor Paleologu/

Theodor Paleologu a fost, vineri, la Arad, unde, printre altele, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Biblioteca Județeană A.D. Xenopol.a lansat , cartea „Bunul simț ca paradox”, scrisă decătre tatăl său, Alexandru Paleologu.