Arad: AUDIO Ce spune Poliția din Arad despre cazul găsirii tinerei de 17 ani care ar fi fost răpită din Maramureș

Tânăra de 17 ani, pentru care Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș a emis, sâmbătă, alertă de răpire, a fost găsită, duminică, în județul Arad.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „astfel că, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Arad au desfășurat activități specifice, iar în urma investigațiilor efectuate, astăzi 21 iunie a.c., au depistat-o pe minoră, pe raza localității Șiria. Aceasta a fost găsită nevătămata și se află în custodia polițiștilor Postului de Poliție Șiria, urmând a fi preluată de un echipaj de poliție din cadrul S.I.C. – .I.P.J.MM”.

„Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut și clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în funcție de cele constatate”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Căutările au beneficiat de sprijinul Direcției de Investigații Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor, Direcției de Operațiuni Speciale, I.P.J. Arad, Bihor și Cluj.
Conform unor informații, fata ar fi fost găsită cu un băiat.