Arad: Tânăra de 17 ani, dispărută din oraşul Borşa, găsită în judeţul Arad

Adolescenta în vârstă de 17 ani, dispărută din oraşul Borşa, Maramureș, a fost găsită în cursul zilei de duminică, în judeţul Arad.

„Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de poliţişti, nevătămată, în judeţul Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureş, Florina Meteş.

Conform acesteia, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut şi clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsurile legale în funcţie de cele constatate.

Iniţial, poliţia anunţase că adolescenta a fost răpită, sâmbătă seara, din apropierea unei benzinării din Boraș.
Conform IPJ Maramureş, răpirea s-ar fi produs la ora 18,45, fata de 17 ani fiind urcată cu forţa de către un tânăr într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoş Vodă în zona Peco din oraşul Borşa, care şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută. În momentul răpirii, adolescenta era însoţită de fratele ei în vârstă de 12 ani. Dispariţia acesteia a fost reclamată poliţiei de tatăl ei.

Activităţile specifice au fost realizate în cooperare cu poliţiştii din cadrul inspectoratelor judeţene de poliţie Arad, Bihor, Cluj, Direcţiei din Investigaţii Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor şi Direcţia de Operaţiuni Speciale.