Arad: AUDIO Celebra Pită de Pecica, salamul de Nădlac, brânză de la o stână de pe malul Mureșului sau dulcețuri, printre delicatesele cu care Parcul Natural Lunca Mureșului se prezintă, marți, la Ziua Porților Deschise ROMSILVA

Celebra Pită de Pecica, salamul picant de Nădlac, brânză de la o stână de pe Malul Mureșului sau dulcețuri din zona Mureșului sunt printre delicatesele cu care Parcul Natural Lunca Mureșului se prezintă în fața celor care participă la Ziua Porților Deschise care are loc, marți, la sediul central al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

Directorul Parcului Natural Lunca Mureşului, Fulviu Moga.

Pentru acest sezon estival, conducerea Parcului Natural Lunca Mureșului pregătește mai multe noutăți și surprize.

Evenimentul, la care participă directorul ROMSILVA, Gheorghe MIHAILESCU, și ministrul Apelor și Pădurilor Ioan Deneș, are loc marți cu începere de la ora 09.00 la sediul Romsilva, din Strada Petricani nr. 9A din Sectorul 2, București.

Vizitatorii au parte de o expoziție de produse tradiționale românești, un stand cu miere marca proprie, proiecții cu filme interactive despre activitatea regiei, un tur ghidat al parcului cu diverse specii de arbori, aflat în jurul sediului ROMSILVA, sesiuni de plimbare cu trăsura și multe alte momente surpriză.

Parcul Natural Lunca Mureșului, pe circa 17.500 de ha

Parcul Natural Lunca Mureşului are o suprafaţă totală de 17455,2 ha, dintre care pădurile ocupă 6467 ha. Parcul Natural Lunca Mureşului se întinde de-a lungul râului, până la frontiera cu Ungaria, în care trăiesc câteva sute de specii de păsări şi animale. În excursiile prin parc vă puteţi întâlni oricând cu căprioare, mistreţi, iepuri, Fazani sau cerbi. Mai multe inFormaţii despre parcul natural lunca mureşului, găsiţi pe site-ul parcului, la adresa luncamuresului.ro

Sursa foto: Parcul Natural Lunca Mureșului Facebook