Arad: AUDIO „Familia Ibsen” de la Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad, la Festivalul Național de Teatru

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad joacă, marți seara, în cel mai mare festival de teatru din țară, Festivalul Național de Teatru, care are loc la București.

Arădenii prezintă spectacolul „Familia Ibsen”, un concept semnat decătre regizorul Cristian Ban.
Conform directorului Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, Bogdan Costea, „suntem din nou prezenți pe afișul Festivalului Național de Teatru și asta ne bucură și ne responsabilizează enorm”.

„Prezența noastră în FNT vine să confirme, din nou, că ceea ce facem aici, la Arad, din punct de vedere teatral, e important și bine. Această confirmare a demersurilor noastre artistice ne obligă să ținem și de acum înainte ștacheta sus”, a mai declarat directorul Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, Bogdan Costea.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos ce spune directorul Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, Bogdan Costea despre participarea la Festivalul Național de Teatru.

Reprezentația spectacolului arădean este programată în 22 octombrie, de la ora 21.00, în Sala Pictură a Teatrului Național „I.L.Caragiale”.

Festivalul Național de Teatru prezintă în cadrul celei de a 29-a ediții, 41 dintre cele mai importante spectacole românești ale momentului și 4 producții străine. Selecționerul FNT – manifestare care în 2019 se desfășoară sub motto-ul „Teatrul, clipa magică a istoriei” – este criticul de teatru Marina Constantinescu.

Sursa foto: Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad