Arad: AUDIO FOTO VIDEO 15.000 de pachete de țigări de contrabandă și 23.000 lei, confiscați de către jandarmi în centrul Aradului. Ce a atras atenția

Captură record de țigări decontrabandă pe o stradă din centrul municipiului Arad. Jandarmii au descoperit, miercuri după masa, într-un microbuz 15.000 de pachete cu țigări de contrandă. Valorea țigările este de cel puțin 150.000 de lei.

ARADCU 00 JANDARMI CONTRABANDA JANDARMERIA ARAD JOI27FEB (1)ARADCU 00 JANDARMI CONTRABANDA JANDARMERIA ARAD JOI27FEB (1)

Arad: AUDIO FOTO VIDEO 15.000 de pachete de țigări de contrabandă și 23.000 lei, confiscați de către jandarmi în centrul Aradului. Ce a atras atențiaCaptură record de țigări decontrabandă pe o stradă din centrul municipiului Arad. Jandarmii au descoperit, miercuri după masa, într-un microbuz 15.000 de pachete cu țigări de contrandă. Valorea țigările este de cel puțin 150.000 de lei.https://realitateadearad.net/index.php/2020/02/27/arad-audio-foto-video-15-000-de-pachete-de-tigari-de-contrabanda-si-23-000-lei-confiscati-de-catre-jandarmi-in-centrul-aradului-ce-a-atras-atentia/#arad #jandarmi #danmonoranu #contrabandă #realitatea Jandarmeria Arad

Publicată de Realitatea De Arad pe Joi, 27 februarie 2020

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, „un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu, a depistat pe o stradă din municipiul Arad, un bărbat de aproximativ 33 de ani, care avea asupra sa 15.000 pachete cu țigări netimbrate. Bărbatul se afla într-un autoturism staționat pe marginea carosabilului, iar la vederea jandarmilor a afișat un comportament suspect. Având în vedere acest aspect, jandarmii au trecut la legitimarea acestuia. La verificările efectuate, jandarmii au descoperit în interiorul autoturismului, 15.000 pachete cu țigări netimbrate și suma de 23.650 lei. Întrebat de proveniența țigărilor și a sumei de bani, bărbatul nu a putut da nicio explicație”.

„Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Țigările, banii și mașina au fost confiscate.

Jandarmii și polițiștii continuă cercetările în acest caz.