Arad: AUDIO FOTO VIDEO Accident grav într-o pădure din Arad. Un bărbat, lovit din plin de cablul din oțel al unui utilaj forestier care s-a rupt. Salvatorii au urcat pe jos, pe munte, cca 5 km

Un grav accident a avut loc, joi seara, într-o pădure din județul Arad. Un bărbat de 40 de ani, care lucra în pădure, a fost grav rănit dupăce a fost lovit din plin de cablul din oțel al unui utilaj forestier care s-a rupt.

ARADCU 00 ACCIDENT PADURE SMURD ISU ARAD JOI10OCT (1)

Un grav accident a avut loc, joi seara, într-o pădure din județul Arad. Un bărbat de 40 de ani, care lucra în pădure, a fost grav rănit dupăce a fost lovit din plin de cablul din oțel al unui utilaj forestier care s-a rupt. Incidentul a avut loc într-o pădure din zona localității Ignești. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, medici, paramedici și salvaspeo, însă interveția a fost îngreunată mult de faptul că salvatorii au avut de urcat pe munte, pe jos, cca 5 km.Ascultă în material ce declară purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.https://realitateadearad.net/index.php/2019/10/11/arad-audio-foto-video-accident-grav-intr-o-padure-din-arad-un-barbat-lovit-din-plin-de-cablul-din-otel-al-unui-utilaj-forestier-care-s-a-rupt-salvatorii-au-urcat-pe-jos-pe-munte-cca-5-km/

Publicată de Realitatea De Arad pe Joi, 10 octombrie 2019

Incidentul a avut loc într-o pădure din zona localității Ignești.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, medici, paramedici și salvaspeo, însă interveția a fost îngreunată mult de faptul că salvatorii au avut de urcat pe munte, pe jos, cca 5 km.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „au intervenit Detașamentul Sebiș, Salvaspeo, SMURD Arad si SAJ Sebiș. Victima, bărbat 40 de ani a fost lovit în zona umărului, spatelui și capului de un cablu care s-a rupt de la un utilaj. Prezintă leziuni multiple. A fost stabilizat de către echipajul SAJ Sebiș și de către paramedicii de la Sectia Sebiș. În acest moment este coborât spre echipajul de SMURD Tim a Detașamentului de Pompieri Arad care a mers în sprijin și așteaptă la baza dealului”.

„O echipă formata din Salvamont – Salvaspeo, pompieri și cei de la SAJ au ajuns la victima. Bărbatul este în viata, în stare grava. I se acorda îngrijiri medicale apoi va fi pregătit pentru coborâre. Pana la ambulanță a fost coborât dacă este posibil pe targa specială de la Salvamont Salvaspeo”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Informațiile privind modul în care s-a accidentat bărbatul sunt puține și confuze. Acesta a fost găsit de un alt muncitor din zonă.

Polițiștii au început cercetări în acest caz.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad